Návrhy vyhľadávania
Potravinársky priemysel

Dávkovanie a dezinfekcia v potravinárskom priemysle

Bezchybná hygiena a presné dávkovanie sú vo výrobe potravín nevyhnutné. Aby bolo možné vyhovieť týmto nárokom, dodáva spoločnosť ProMinent okrem vhodnej a spoľahlivej meracej, regulačnej a dávkovacej techniky aj rozličné zariadenia na dezinfekciu vody.

Požiadavky v tomto odbore

 

Potraviny – tovar s extrémne vysokými hygienickými nárokmi

Potraviny ponúkajú ideálnu živnú pôvodu pre mikroorganizmy a môžu sa poľahky znehodnotiť škodlivými látkami a zvyškami, ktoré pre ľudí predstavujú zdravotné riziko. Hygiena potravín – nariadenie v Nemecku preto každú prevádzku pracujúcu s potravinami zaväzuje k zabráneniu hygienickým rizikám na základe neustálych kontrol.

Ohrozenia sú pritom veľmi rozdielne a môžu vznikať použitím pitnej a úžitkovej vody, ako aj znečistením nasadených zariadení a strojov. Odborné čistenie a dezinfekcia je preto základným predpokladom pre dodržiavanie zákonných smerníc.

Dezinfekcia, dávkovanie, meranie a regulácia – spoločnosť ProMinent má všetko pod dohľadom

Na rozsiahlu hygienu preto potrebuje spoľahlivé hospodárne dezinfekčné riešenia, ktoré pokryjú celý výrobný reťazec. Najlepšiu voľbu predstavujú dávkovacie čerpadlá a dezinfekčné zariadenia. Mimoriadne presným dávkovaním požadovaných chemikálií sa zaručí, že žiadne neželané látky neovplyvnia kvalitu koncového produktu. Nadmerné dávkovanie nevedie k lepšiemu účinku, ale môže viesť skôr k poškodeniu materiálu, príliš nízke dávkovanie oproti tomu k selekcii rezistentných mikroorganizmov. Pre dávkovanie preto platí základný princíp: „Tak málo ako je možné, tak veľa ako je potrebné“.

Spoločnosť ProMinent ponúka pre všetky tieto výzvy rozsiahly program produktov. Od jednotlivého riešenia až po kompletné riešenia ušité priamo na mieru všetkým výrobným procesom.

Downloads pre Potravinársky priemysel

Nahrať ďalšie od / z / o

Prehľad

 

Potraviny – tovar s extrémne vysokými hygienickými nárokmi

Potraviny ponúkajú ideálnu živnú pôvodu pre mikroorganizmy a môžu sa poľahky znehodnotiť škodlivými látkami a zvyškami, ktoré pre ľudí predstavujú zdravotné riziko. Hygiena potravín – nariadenie v Nemecku preto každú prevádzku pracujúcu s potravinami zaväzuje k zabráneniu hygienickým rizikám na základe neustálych kontrol.

Ohrozenia sú pritom veľmi rozdielne a môžu vznikať použitím pitnej a úžitkovej vody, ako aj znečistením nasadených zariadení a strojov. Odborné čistenie a dezinfekcia je preto základným predpokladom pre dodržiavanie zákonných smerníc.

Dezinfekcia, dávkovanie, meranie a regulácia – spoločnosť ProMinent má všetko pod dohľadom

Na rozsiahlu hygienu preto potrebuje spoľahlivé hospodárne dezinfekčné riešenia, ktoré pokryjú celý výrobný reťazec. Najlepšiu voľbu predstavujú dávkovacie čerpadlá a dezinfekčné zariadenia. Mimoriadne presným dávkovaním požadovaných chemikálií sa zaručí, že žiadne neželané látky neovplyvnia kvalitu koncového produktu. Nadmerné dávkovanie nevedie k lepšiemu účinku, ale môže viesť skôr k poškodeniu materiálu, príliš nízke dávkovanie oproti tomu k selekcii rezistentných mikroorganizmov. Pre dávkovanie preto platí základný princíp: „Tak málo ako je možné, tak veľa ako je potrebné“.

Spoločnosť ProMinent ponúka pre všetky tieto výzvy rozsiahly program produktov. Od jednotlivého riešenia až po kompletné riešenia ušité priamo na mieru všetkým výrobným procesom.

Downloads

Použitia v tomto odbore

1 2

Kontaktujte nás

František Grejták

Managing Director, ProMinent Slovensko, s.r.o.

»Môj tím a ja sme vám kedykoľvek k dispozícii. Pošlite nám otázku.«

+421 2 482 00 111 16  Zaslať dopyt   

Zatvoriť formulár

Váš dopyt

Osobné údaje


Ďalší produkt +
Príloha k súboru
Nahrať Ďalší súbor

Osobné údaje


Skontrolujte, prosím, svoje zadania a vyplňte všetky povinné polia.
*Povinné polia

Kontrola a odoslanie


Osobné údaje:
Oslovenie
Názov
Priezvisko  
Meno  
Spoločnosť
Zákaznícke číslo
E-mailová adresa
Telefónne číslo
Ulica
Číslo domu
Mesto  
Krajina
Spätný telefonát Áno

Krok späť

Vhodné produkty pre tento odbor

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Príklady z praxe k tomuto odboru

1 2 3

Novinky a udalosti