Interné hospodárenie s vodou v hoteloch a rezortoch
Najlepšia voda aj pre gastronómiu a práčovne
Čistá bielizeň a dobre voňajúce uteráky na izbách, čistý riad a vynikajúce jedlá v reštaurácii – aj na to sa vyžaduje odsolená voda bez choroboplodných zárodkov. Vy máte kuchára, my techniku zariadení.
Požiadavky – Interné hospodárenie s vodou v hoteloch a rezortoch
Prehľad
Membránová filtrácia – správny recept na odsolenie
Interné hospodárenie s vodou značne profituje z úplne odsolenej a mäkšej vody: V hotelovej kuchyni je tak možné usporiť drahý prostriedok na umývanie, odpadá leštenie riadu personálom a stúpa kvalita jedál. V práčovniach sa znižujú usadeniny v práčkach a šetrí sa prostriedok na pranie. Vykurovací systém a tvorba pary pracujú takisto efektívnejšie a dlhodobo spoľahlivejšie vďaka prídavnému dávkovaniu inhibítorov korózie.
Membránová filtrácia je v úprave vody technikou na odstránenie častíc a solí pri najnižších prevádzkových nákladoch. Na základe podrobných znalostí o odbore koncipujú experti ProMinent kompletné riešenie špecifické pre zákazníka s presne zosúladenou predbežnou a následnou úpravou. Kompletné zariadenia na reverznú osmózu, vstavané do štandardného prepravného kontajnera, sú jednou z našich špecialít. Presne ako naše kompletne predzmontované dávkovacie systémy, ktoré sa musia už len hydraulicky a elektricky pripojiť – skutočný systém „Plug & Play“.
Downloads
Vhodné produkty - Interné hospodárenie s vodou v hoteloch a rezortoch
Kontaktujte nás
Zatvoriť formulár