Návrhy vyhľadávania

Nízkotlakové dávkovacie čerpadlá teraz vhodné pre citlivé potravinárske aplikácie

Máj 2023

Nízkotlakové dávkovacie čerpadlá ProMinent sa teraz môžu používať v priamom kontakte s potravinami. Všetky použité konštrukcie a materiály sú v súlade s európskym nariadením o potravinách 1935/2004.

Hygienické meranie v potravinárskom priemysle

Nízkotlakové dávkovacie čerpadlá teraz vhodné pre citlivé potravinárske aplikácie

Nízkotlakové dávkovacie čerpadlá ProMinent sa teraz môžu používať v priamom kontakte s potravinami. Všetky použité konštrukcie a materiály sú v súlade s európskym nariadením o potravinách 1935/2004.

Spoločnosť ProMinent ako popredný dodávateľ v oblasti dávkovacej techniky a úpravy vody kladie veľký dôraz na kvalitu a bezpečnosť svojich výrobkov. Konštrukcia čerpadiel v súlade s prísnymi požiadavkami nariadenia EÚ o potravinách 1935/2004 ponúka zákazníkom z potravinárskeho priemyslu istotu, že dávkovacie čerpadlá spĺňajú požiadavky na citlivé použitie v aplikáciách súvisiacich s potravinami.

Vhodnosť pre potraviny sa vzťahuje na rôzne typy čerpadiel vrátane membránových čerpadiel s dávkovacím výkonom od 1 ml/h do 1 000 l/h, ako sú modely beta , gamma/ X , gamma/ XL a sigma , ako aj peristaltické čerpadlá s dávkovacím výkonom od 10 ml/h do 410 l/h , ako sú modely DULCOFLEX DFXa a DULCOFLEX DFYa .

Hygienické dávkovanie s hygienickým dizajnom

Obzvlášť pozoruhodné motorom poháňané dávkovacie čerpadlo sigma Hygienic , navrhnuté špeciálne pre hygienické aplikácie. Všetky komponenty čerpadla spĺňajú platné smernice a normy pre použitie v hygienicky citlivých výrobných oblastiach vrátane európskych predpisov pre stroje prichádzajúce do styku s potravinami. Jednoduchá konštrukcia hydraulickej časti a hladké povrchy takmer bez medzier, ktoré boli optimalizované z hľadiska mŕtveho priestoru, tvoria základ hygienického dizajnu, ktorý umožňuje jednoduché čistenie a rýchlu demontáž.

Vďaka tejto dodatočnej možnosti môžu výrobcovia potravín bezpečne a hygienicky merať médiá v potravinárskych aplikáciách.

Nízkotlakové dávkovacie čerpadlá ProMinent

Vhodné produkty

DULCOFLEX DFXa dávkuje odplyňujúce, viskózne médiá, abrazívne médiá alebo médiá citlivé na šmykové napätie a určuje nové štandardy v dávkovaní. Lineárne a opakovateľné dávkovanie (± 1 %) je zaručené pomocou tohto hadicového čerpadla za všetkých procesných podmienok. Výmena hadice je jednoduchá.

Viac informácií

Bezdrôtové hadicové dávkovacie čerpadlo DULCOFLEX DFYa zaisťuje presné, lineárne a opakovateľné dávkovanie za všetkých procesných podmienok. Bez problémov dávkuje odplyňujúce, viskózne médiá, média s obsahom čiastočiek alebo médiá citlivé na šmykové napätie – ProMinent určuje s hadicovými čerpadlami nové štandardy v dávkovaní.

Viac informácií

Univerzálne použiteľné magnetické dávkovacie čerpadlo na dávkovanie tekutých médií pri úprave vody a pri chemických procesoch: Magnetické membránové dávkovacie čerpadlo beta. Hospodárne, zabezpečené proti preťaženiu, prispôsobiteľné na prítomné snímače signálov.

Viac informácií

Gamma/XL je inteligentné magnetické membránové dávkovacie čerpadlo s rozmanitými možnosťami pripojenia, ktoré nastavuje novú latku, čo sa týka produktivity, spoľahlivosti a hospodárnosti.

Viac informácií

Spoznajte dávkovacie čerpadlo, ktoré z hľadiska produktivity, spoľahlivosti a hospodárnosti zasadí nové hranice.

Viac informácií

Membránové dávkovacie čerpadlá Sigma vo vyhotovení Hygienic Design s optimalizovaným mŕtvym priestorom, podľa možnosti bez medzier s hladkými povrchmi, ktoré sú v kontakte s médiom, sú jednoducho a flexibilne použiteľné v hygienicky citlivých použitiach.

Viac informácií

Kontaktujte nás

František Grejták

Managing Director, ProMinent Slovensko, s.r.o.

»Môj tím a ja sme vám kedykoľvek k dispozícii. Pošlite nám otázku.«

+421248200111-16 
Zaslať dopyt   

Zatvoriť formulár

Váš dopyt

Osobné údaje


Príloha k súboru Veľkosť súboru max. 10 MB
Nahrať Ďalší súbor

Osobné údaje


Skontrolujte, prosím, svoje zadania a vyplňte všetky povinné polia.
*Povinné polia

Kontrola a odoslanie


Osobné údaje:
Oslovenie
Názov
Priezvisko  
Meno  
Spoločnosť
Zákaznícke číslo
E-mailová adresa
Telefónne číslo
Ulica
Číslo domu
Mesto  
Krajina
Spätný telefonát Áno

Krok späť

Novinky a udalosti

ProMinent Newsletter - najnovšie správy na mieru! Predplaťte si teraz