Návrhy vyhľadávania

Čistenie ovocia a zeleniny

Jednoduchý a spoľahlivý proces čistenia poľnohospodárskych produktov

Čerstvé ovocie a zelenina sú dôležitou súčasťou našej stravy. Preto je veľmi dôležité, aby sa tento tovar k spotrebiteľom dostal v nezávadnom stave. Na základe presného dávkovania oxidu chloričitého je možné túto požiadavku zaručiť.

Požiadavky – Čistenie ovocia a zeleniny

 

Skôr ako sa ovocie a zelenina dostane do regálov spotrebiteľov, podrobí sa niekoľkonásobnému procesu čistenia/dezinfekcie. Pri tomto procese sa účinne usmrcujú spóry, huby, vírusy a baktérie. Takto ošetrené ovocie a zelenina zostanú omnoho dlhšie čerstvé. Pre čistiaci proces je najefektívnejšie použitie oxidu chloričitého, čím sa zabráni aj tvorbe biofilmu na umývacej linke. Ako chemický výsledok je oxid chloričitý Oxid chloričitý je mimoriadne reaktívny plyn, ktorý sa z dôvodu svojej nestability neskladuje,... Viac v glosári pritom úplne neutrálnej chuti a vône a pre ľudí je úplne nezávadný. Na výrobu oxidu chloričitého je najlepšie vhodné výrobné zariadenie typu Bello Zon CDK.

Downloads pre Čistenie ovocia a zeleniny

Viac informácií nájdete v časti Na stiahnutie

0 Výsledky
Filtrovať podľa typu dokumentu
Brožúra / Leták (0)
Certifikát / Vyhlásenie (0)
Dátový list (0)
Karta bezpečnostných údajov (0)
Katalóg (0)
Návod na obsluhu (0)
Odborný článok (0)
Ostatné (0)
Príklad použitia / Referencia (0)
Schéma zapojenia (0)
Softvér (0)
Tlačová správa (0)
Výbušná schéma / Náhradné diely (0)
Výkres / Technický výkres / 3D (0)

Zvolené filtre:

Vyhovujúce stiahnutia

Zoradiť podľa Od A po Z
Načítať ďalšie výsledky…
Žiadne ďalšie výsledky!

Bohužiaľ sme nenašli žiadny vhodný výsledok vyhľadávania.

Sú všetky slová napísané správne?
Zopakovať pokus s menším počtom hľadaných výrazov alebo s inými hľadanými výrazmi?

Prosím, zopakujte pokus neskôr

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Prehľad

 

Skôr ako sa ovocie a zelenina dostane do regálov spotrebiteľov, podrobí sa niekoľkonásobnému procesu čistenia/dezinfekcie. Pri tomto procese sa účinne usmrcujú spóry, huby, vírusy a baktérie. Takto ošetrené ovocie a zelenina zostanú omnoho dlhšie čerstvé. Pre čistiaci proces je najefektívnejšie použitie oxidu chloričitého, čím sa zabráni aj tvorbe biofilmu na umývacej linke. Ako chemický výsledok je oxid chloričitý Oxid chloričitý je mimoriadne reaktívny plyn, ktorý sa z dôvodu svojej nestability neskladuje,... Viac v glosári pritom úplne neutrálnej chuti a vône a pre ľudí je úplne nezávadný. Na výrobu oxidu chloričitého je najlepšie vhodné výrobné zariadenie typu Bello Zon CDK.

Downloads

Vhodné produkty - Čistenie ovocia a zeleniny

1 2 3 4 5 6 7

Kontaktujte nás

František Grejták

Managing Director, ProMinent Slovensko, s.r.o.

»Môj tím a ja sme vám kedykoľvek k dispozícii. Pošlite nám otázku.«

+421248200111-16  Zaslať dopyt   

Zatvoriť formulár

Váš dopyt

Osobné údaje


Ďalší produkt +
Príloha k súboru
Nahrať Ďalší súbor

Osobné údaje


Skontrolujte, prosím, svoje zadania a vyplňte všetky povinné polia.
*Povinné polia

Kontrola a odoslanie


Osobné údaje:
Oslovenie
Názov
Priezvisko  
Meno  
Spoločnosť
Zákaznícke číslo
E-mailová adresa
Telefónne číslo
Ulica
Číslo domu
Mesto  
Krajina
Spätný telefonát Áno

Krok späť

ProMinent Newsletter - customized to your industry. Register now .